West System Set

West System set se sastoji od baze(105) i kontakt(205 ili 206).

Osnovni je materijal WEST SYSTEM s kojim se rade sve moguće smjese.Smola je čista, boje jantara, niskoviskozni epoksid koji je tako dizajniran da, kada se pomiješa s nekim od WEST SYSTEM kontakata, natopi vlakna drva, fiberglas i raznovrsne materijale.

 

205 Standardni kontakt upotrebljava se u većini situacija za dobivanje brzog otvrdnjavanja i ima za rezultat epoksid koji brzo poprima svoja mehančka svojstva. Kada se pomiješa u omjeru (težinski) pet dijelova 105 smole prema jednom dijelu 205 kontakta, otvrdnula smjesa smole i kontakta donosi vrlo jaku, krutu i čvrstu tvar koja posjeduje odlične kohezijske osobine i osigurava izvanrednu zaštitu od vlažnih isparenja uz odlične osobine lijepljenja i prekrivanja.

 

206  spori otvrdnjivač Kada se ovaj niskoviskozni kontakt kombinira sa 105 smolom u omjeru (težinski) od pet dijelova smola s jednim dijelom 206 kontakta, otvrdnula smjesa smole i kontakta donosi veoma jaku, krutu, na vlagu otpornu čvrstu tvar, izvanrednu za upotrebljavanje u obliku omotača i adhezijskog elementa za vezivanje. Može se rabiti za produljeno vrijeme montaže kada se radi u idealnim uvjetima.

Naruči

West System set A+B - WESTA